INGREDIËNTEN
- 4 sneetjes Ganda Ham
- 12 sint-jacobsoesters
- 50 g kokosolie
- 200 g paprikatapenade
- 1 komkommer
- 1 jonagoldappel
- 1 dl komkommerazijn
- 20 g zonnebloempitten
- Verse dillepluimpjes
BEREIDING
- Verwarm de oven voor op 100 °C. Schik de Ganda Ham op boterpapier en schuif in de oven. Laat gedurende
1 uur drogen. - Wrijf de sint-jacobsoesters in met de kokosolie en gril ze in een hete grillpan, telkens 1 minuut aan elke zijde.
- Snijd de komkommer middendoor en verwijder de zaadjes. Verwijder het klokhuis van de appel. Snijd de komkommer en appel in brunoise. Bevochtig met azijn en meng er de dille onder.
- Trek een streep paprikatapenade op het bord en schik daarop de brunoise van groenten.
- Presenteer daarbij telkens drie sint-jacobsoesters met ertussen plakjes gedroogde Ganda Ham.