INGREDIËNTEN
- 8 sneetjes Ganda Ham
- 1 plak bladerdeeg, cirkel van 30 cm diameter
- 5 g sesamzaadjes
- Zwarte peper en grof zeezout
- 250 g mascarpone
- 500 g jonge bladspinazie
- Enkele druppels citroensap
- Nootmuskaat
BEREIDING
- Verwarm de oven voor op 190 °C. Schik het bladerdeeg op bakpapier op een ovenplaat.
- Strijk in met water en bestrooi met de sesamzaadjes. Kruid met peper en zout en prik in met een vork. Bedek opnieuw met bakpapier en beleg met een ovenplaat. Bak krokant in de oven gedurende 15 à 18 minuten.
- Warm de mascarpone op en doe er de spinazie bij. Breng op smaak met enkele druppels citroensap en nootmuskaat. Verdeel de spinazie op het bladerdeegkrokant en schik daarop de Ganda Ham.
- Rasp à la minute wat nootmuskaat over de taart. Verdeel en geniet.