INGREDIËNTEN
- 6 sneetjes Ganda Ham
- Bloemkool
- Diepvriesmix soepgroenten
- Room
- Peterselie
- Boter
- Bouillonblokje
- Olijfolie
BEREIDING
- Bak de diepvriesmix op een laag vuurtje in boter. Maak de bloemkool schoon en snijd hem in kleine stukjes. Leg wat grotere stukken aan de kant.
- Voeg de bloemkool toe aan de diepvriesmix en laat dit even verder garen. Voeg water, peper, zout en een bouillonblokje toe aan de groentjes en laat sudderen. Mix het geheel tot een goede consistentie bereikt is. Kruid eventueel bij.
- Bak de resterende bloemkool af met olijfolie in een pan tot ze gaar en wat gebruind is en kruid af met peper en zout.
- Serveer de soep en werk af met de stukjes bloemkool uit de pan. Voeg wat room, olijfolie, peterselie en verse peper toe.
- Snij de Ganda Ham in reepjes. Gebruik de Ganda Ham reepjes als de finishing touch.