INGREDIËNTEN
- 8 sneetjes Ganda Ham
- 1 bloemkool
- 2 l kippenbouillon
- 8 Parijse champignons
- 5 cl olijfolie
- 20 g boter
- Verse tijmblaadjes
- Peper en zout
BEREIDING
- Reinig de bloemkool en snijd ze in roosjes. Kook de roosjes gaar in kippenbouillon en giet af.
- Houd enkele roosjes opzij en doe de rest in de blender samen met wat bouillon, boter en een deel van de tijmblaadjes. Pureer tot een gladde massa en breng op smaak met peper en zout. Verdeel in een spuitzak.
- Snijd de gare roosjes in kleinere stukjes en de champignons in gelijke plakjes. Bak beide krokant aan in hete olijfolie.
- Leg de plakjes Ganda Ham open en spuit er de bloemkoolpuree op. Rol op tot mooie ‘cannelloni’.
- Serveer samen met de krokant gebakken champignons en bloemkool.