Haal de oesters open en verwijder voorzichtig de oester. Zeef het oestervocht. Reinig de holle schelp mooi en kook ze even in water. Laat afkoelen en droog.
Pocheer de groene kool beetgaar in ruim, gezouten water. Laat schrikken in ijswater. Laat goed uitlekken en droog de kool met een keukendoek. Snijd in fijne reepjes.
Reinig de sjalotten en snijd ze zeer fijn. Snijd de Ganda Ham in kleine reepjes.
Verwarm de boter en stoof de sjalotten glazig op een laag vuur. Meng er de groene kool en de Ganda Ham onder en stoof warm.
Laat de witte wijn met het oestervocht opkoken en haal van het vuur. Laat daarin het oestervlees 10 seconden schrikken en haal de oesters eruit. Monteer het oestervocht met koude boter.
Schik de oesterschelp met daarin de gestoofde kool met Ganda Ham. Presenteer daarop de oester. Mix de saus schuimig. Nappeer het schuim op de oester.